zaterdag 10 augustus 2013

Kruitvat maskers

Heey,
Lekker met je vriendinnen of lekker alleen een maskertje doen is iedereen wel fan van. Ik ook zeker weten vooral om je huid weer een lekkere boost te geven. Meestal kun je kiezen voor een duurde of een goedkopere eigen merk in de drogisten. Laten we vandaag eens kijken of dat er echt een verschil in zit of niet.
Ik heb drie maskers: Smooth Calming, Fruit Coctail en Intense Hydrating. Het zijn dus 3 verschillende maskers met twee maskers erin. Altijd handig als je het aan mijn vraagt. De Smooth Calming en Intense Hydrating zijn anders dan de Fruit Coctail ze hebben een meer strakker uiterlijk en zijn niet een peel off masker. 


Intense Hydrating 
De verpakking vind ik simpel en duidelijk. Dat is altijd fijn als ze lekker duidelijk zijn. Deze masker verfrist de huid & maakt de huid zacht. Te minste dat staat erop. Als je het masker open maakt is het gewoon een witte kant en klare masker die ruikt naar dag cream geen idee hoe ik daar op kom. Het masker is goed uit te smeren en moet 15 á 20 minuten op blijven. Dan kun je hem makkelijk afhalen met water. Het masker komt na wat hij zei het maakt je huid zacht en verfrist de huid en je huid wordt goed gehydrateerd.  
Fruit Cocktail 
Dit is een peel off masker dat zijn mijn favoriete maskers. Omdat je daarna alles lekker vanaf kan pulken. De verpakking is lekker vrolijk en je kunt meteen zien wat voor fruit soorten gebruikt zijn hier voor en welk kleur het masker heeft. Het masker zegt dat het is voor een gezonde en stralende huid. Het masker zorgt er dus voor dat je meer gaat stralen. Het masker is roze hoe zou het toch zijn, peel off maskers zijn altijd moeilijker te verdelen dan de normale maskers. Na ongeveer  15 minuten mag het masker eraf. Je merkt wel de je huid wat zachter is geworden en dat de roodheid die ik een beetje had minder rood nu is.
Smooth Calming 
Is weer een gewone masker die niet opdroogt. Dit masker beschermt de huid tegen uitdroging en is huidherstellend. De perfecte masker na een dagje zon dus. Omdat je huid meestal na een dagje zo vocht te kort komt is dit de ideale masker. Het is net weer zo masker als de Intense hydrating. Als je hem van je gezicht afwast voel je echt wel dat je huid weer wat meer hersteld is. Maar natuurlijk kan niet in 1x zijn dat je huid weer het zelfde aanvoelt dan voor de zon maar het masker zorgt er goed voor de je huid weer lekkerder aan  voelt.
Ik ben zeer te spreken over de maskers van de Kruitvat ze doen het goed. En het leukste is je kunt ze samen doen met een vriendin of je kunt het masker nog 1x  doen. Wel jammer is dat je wel weer wat over houdt als je het masker op doet maar dat is bij iedere masker. De maskers zijn zeker een aanrader en voor de prijs hoef je het niet te laten.

Xx

Wat is jouw favoriete masker ?
Ze zijn te koop bij de Kruidvat voor €1,-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten