zaterdag 14 juni 2014

Kruidvat Peeling Douche Scrub


Srub een geweldige uitvinding voor je huid. Het zorgt er voor dat je huid weer zachter wordt en meer kan op nemen. Je hebt je in alle geuren en kleuren, maar ook in alle prijsklasse. Wie zegt dat goedkopere slechter zijn? 



Kruidvat heeft meerder scrubs in het assortiment, dit is er een in tube. Van deze lijn is allemaal maar in de variant. Ze hebben ook potten en daar hebben ze meer keuze in. 
Een tube vindt ik persoonlijk veel handiger. Het neemt minder ruimte in beslag en je kan hem mee nemen. Potten neem je niet snel mee in je sporttas. Nadeel is wel dat je niet altijd alles uit een tube krijgt en bij een pot wel. 

Kruidvat Peeling Douche Srub is te koop voor €1,99



Kruidvat: ''Maak je huid zacht met Kruidvat Peeling Douche Scrub. De scrubdeeltjes verwijderen dode huidcellen op milde wijze van je huid. De peeling met hydraterende en verzorgende ingrediënten houdt de vochtbalans van je huid op peil.''

Ik vindt de scrub er heel fijn uit zien en om te gebruiken. Er zit niet altijd te veel srubdeeltjes erin maar genoeg. Veder zijn ze subtiel, als het grote stukken waren geweest in het niet fijn voor de gevoelige huid maar nu wel. De geur die ervan afkomt vindt ik persoonlijk echt heel lekker. Kan hem niet geweldig plaatsen iets tussen roze en nog iets. 


Het resultaat vindt ik zeker goed van de Kruidvat peeling douche scrub. Hij is fijn in gebruik en geeft een lekkere geur af. Dat is niet alles hij maakt je huid weer lekker zacht. Ik vindt het echt een goed product ik heb duurder scrubs gehad die het minder deden. 
Ben je op zoek ga dan even langs de Kruidvat.

Te koop bij de Kruidvat voor €1,99

TIP:
Voor de mensen die graag lekker bruin willen worden in de zomer. Ga voordat je gaat zonnen even onder douch en scrub je lichaam goed, smeer het goed in. Door het te scrubben neemt je huid meer vitamine B op en ook wordt je dus sneller bruin. Doe dit niet na het zonnen. Want de zon beschadigt altijd je huid als je erin hebt gelegen. Om het daarna te gaan scrubben kan er voor zorgen dat huid rood wordt door dat hij veel te verdragen krijgt. Wat nog meer zone is dat als je het erna doet je kleur weg is. Niet doen erna maar wel ervoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten