woensdag 28 augustus 2013

Catrice Blush Tint

Lijkt op een nagellak potje maar nee het is geen nagellak..rara wat is het doen. De blush tint van Catrice. Het is voor je wangen en je lippen. Catrice zegt dat je lippen en je wangen een natuurlijke kleur krijgen als het er op smeert. Daar wil je meestal wel naar toe als je een  blush op doet. Nu kijken of dat die dat ook doet.

Wat je gewoon als eerste op valt is dat het er uit zit als nagellak en dat zou je ook denken als het er niet er op stond. Hij is zelfs even groot als de nagellak van Catrice dat vond ik zelf dan wel weer erg leuk om te zien.




De blush tint is maar in een kleur en dat is 010 Rose Flush. Beetje saai dat het maar in 1 kleur. De kleur doet me een beetje denken aan de gel tints die je op je lippen moet doen. En hoe vaker je ze er op doet hoe donkere hij wordt. Nou dat is doet deze dus ook.





Het 'kwastje' waar mee je het op moet doen lijk al snel wat je in een lipgloss zou vinden dan in dit product. Door het kwastje kun je het wel weer makkelijk op je lippen doen, maar je wangen vind ik weer een stuk minder fijn.

Hoe vaker je er overheen gaat hoe donkere het wordt. Dit is de lichtste tint.


Alleen op de wangen op de lippen Essence longlasting lipstick

Al gemeen is het wel een oké product maar ik ben er niet heel erg te vrede mee. Ik had mee verwacht. Het is wel weer makkelijk om mee op reis te menen. Maar dan houwt het ook wel een beetje op. Want het niet een product waar je het meteen op kunt doen. Je moet lagen aan brengen om een goed kleur te hebben en dan moet je wachten tot dat het droog is.
Het is een keertje iets anders. 

Xx

Hij is te koop bij de drogist voor €3,99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten