vrijdag 16 mei 2014

Essence Nail Polish Corrector Pencil


Ben je nagels aan het laken en dan net neem je iets te veel nagel mee of je raakt je huid waar door daar nu ook nagellak op zit. Om er van af te halen moet je weer lopen klieren met watjes en remover. Daar heeft Essence nu iets slims voor namelijk een stift. 




De pen een handig vorm waardoor je makkelijk rondom je nagels te werk kan. Wat ook fijn is er zit in de achterkant drie nieuw sponsjes. Dus als hij heel erg vies is geworden kun je hem vervangen. Handig! Ook heeft hij niet zo erg remover geur maar met een lekker geurtje. 


Oeps geknoeid 


Even met de pen er langs en het is weg. Waar je wel voor moet zorgen is dat je nagellak helemaal droog is want anders krijg je het niet mooi weg. Door deze pen kan je ook mooi je nagellak een vorm geven. 

Ik vindt het een handig product niet meer kloten met wattenstafjes en remover maar pen pakken en in één keer als mooi en netjes. Wat misschien wel makkelijkere was als hij iets puntiger was maar zo is het ook makkelijk toe doen.


Essence Nail Polish Corrector Pencil is verkrijgbaar in het twee schap van Essence hij is verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister voor €2,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten