woensdag 25 juni 2014

Fa Douchegel 3x


Douchegel ik gebruik ze met liefde onder de douch. Dan de halve (beetje overdreven) fles leeg spuiten op de spons komt ook nog vaak voor *oeps. Een van de reden dat ze snel op gaan en vooral als ze lekker zijn. Daarom laat ik vandaag drie Fa douchegel zien.


Sport Double Power - NutriSkin - Fantasy Moments 

Fa heeft veel douchegel en bijna ieder seizoen komt er wel weer iets nieuws uit. Maar naast douchegel hebben ze ook zeep en deo. Vaak worden de geuren ook nog door getrokken. Dan heb je een douchegel met een deo. Handig als je graag de zelfde geur wilt dragen en niks wil mixen. Maar vandaag laat ik het bij de douchegel.

Sport Double Power
De is speciaal ontwikkeld voor na het sporten het zorgt ervoor dat de vochtbalans in de huid weer op peil komt. Dus daardoor zou je huid niet trekkerig moeten aan voelen naar een goede training of wedstrijd. Ik vindt dat die zeker je huid lekker zacht maakt. Voor de mensen die graag maar een fles mee onder douche nemen met deze douchegel kun je ook je haren wassen. Het geeft niks extra's mee aan je haar maar voor een fris gevoel is het wel fijn. De geur is lekker fris. Echt een lekkere geur voor na het sporten.

NutriSkin
Dit is een zeker lekkere douch voor als je van lekker simpel houd. Sport double power heeft veel meer. Met deze geur moet je gewoon lekker onder douche staan en genieten ervan. Hij ruikt naar bladeren klinkt heel gek maar waar.

Fantasy Moments 
Fantasy is het goede woord voor deze douchegel. De gel is al special op zich zelf. Hij is blauw met duizendenteen kleine glitters erin. Zo mooi. De geur is lekker zou of dat het van snoepje afkomt. De hele douch vult zich met deze geur. Ik vindt het wel lekker maar je moet er echt van houden. Hij ruikt lekker en maakt je huid lekker zacht.

Voor de Fa douchegel is alleen maar liefde voor. Ik vindt ze goed ze ruiken lekker en ze knappe je lichaam goed op. Plus voor iedereen een keuze want ze hebben nog heel veel meer als alleen deze drie douchegel. Dus neem een kijkje.

Ze zijn te koop bij de drogist voor ongeveer €2,09

Geen opmerkingen:

Een reactie posten