maandag 16 december 2013

Freeman Maskers

Makers ik vind het lekker op een avondje even een maskertje op te doen. En tegenwoordig zie je meer merken komen met hun maskers in tubes. Ik was benieuwd of dat ze producten ook goed bleven en natuurlijk ook of dat het goed maskers zijn.


 Freeman is niet zo bekend merk onder de maskers, ik kende ze namelijk niet. Vandaag laat ik jullie kennis maken met Freeman en twee maskers ervan.


Avocado & Oatmeal Facial Clay Mask

Freeman: Voeden en te zuiveren met een geweldig masker! Rijke klei duiken diep om vuil en olie te reinigen van de poriën. Voedselrijke vitamine E, avocado en havermout hydrateren voor een blijvende zachtheid. Huid eruit ziet en voelt brandschoon en is zacht aan. Perfect voor de normale tot gecombineerde huid.
Een klei masker zijn lekker om tijden een filmpje op je gezicht te doen. Het is een groenachtige substantie, waar van je maar heel klein beetje nodig van hebt. Het masker maakt je huid lekker zacht. Het masker kruimelt niet af als hij op droogt. Dat is heel erg fijn dus je zit niet helemaal onder. 
Cucumber Facial Peel-Off Mask

Freeman: Een super-koeling-huid blussend masker die zachtjes onzuiverheden weg pelt die kunnen leiden tot huid ruw en saai. Het bevat komkommer extract en Aloë om te kalmeren en terwijl hydraterende, waardoor de huid voelt zacht en zijdeachtig-gladde na elk gebruik. Perfect voor de normale tot gecombineerde huid.
Het masker is een peel off masker en daar ben ik altijd super blij mee om lekker even tussen door te doen. Het maskers bevat geen kleur en is makkelijk aan te brengen. Het maakt je huid niet kapot maar reinigt. Klinkt heel raar maar het is masker die je helpt met je huid weer op orde te krijgen. Goed masker!


Conclusie
Twee hele fijne maskers die huid weer een echte boost geeft. Ben er zeer blij mee. Waar ik ook heel blij mee zijn is dat ze zuinig in gebruik zijn. Je kunt er wel meer dan 10x mee doen. Omdat je maar een beetje nodig hebt voor je gezicht. Plus als het eenmaal op je gezicht droogt het goed op. Goede maskers wat je krijgt voor je geld.

Xx

Te koop bij de Kruidvat voor €2,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten