donderdag 5 december 2013

Films voor als je ziek bent

Ziek, zwak en misselijk is iedereen wel eens. Lekker op de bank liggen filmpje kijken (af en toe in slaap vallen tussen door) is heerlijk om te te ontspannen. Dit zijn de drie films die ik je aan raad als je ziek, zwak en misselijk bent
Untitled

Deze film kan je gewoon niet missen namelijk. Het zijn voornamelijk romantische films en gezin films die ik dan kijk. Op de bank met thee en een keel snoepje.

The Notebook
Een film die je gewoon gezien moet hebben. Een super romantische film, die laat zien dat er geen verschil bij liefde tussen arm en rijk. Als ik hem kijk droom ik weer weg.

Sherlock Holmes 1 en 2
Dit is een trailer van de eerste films. De films van Sherlock Holmes zijn echt mooi in elkaar gezet bij alle twee. Het zijn films waar je helemaal in op gaat en mee gaat denken wie het zou kunnen zijn en hoe het in elkaar zit. Wel leuk dat je op je zieken dag toch nog het kwaad kan bestrijden :)

Project X
Een geweldig film om helemaal niks aan te denken en gewoon kapotte lachen op de bank. Een leuke film het zo erg veel droge humor der in. Echt een film die is voor de jongeren ( en stiekem ook wel voor ouderen die blij zullen zijn het niet hun kinderen zijn). Zeer leuke film niet alleen als je ziek bent maar ook als je een gezellig avond wilt met je vrienden. 
Bron foto : weheartit
Beterschap en veel film plezier,

Xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten