zaterdag 9 november 2013

Beyoncé Heat The Mrs. Carter schow world tour

De parfum van Beyoncé is al niet meer onbekend. Ze heeft er al meerdere uit gebracht. Daar onder is er ook een collectie genaamd 'Heat' en daar valt deze: The Mrs. Carter schow world tour ook onder.


Beyoncé een vrouw met veel power die zoveel dingen te gelijk kan denk aan: Zingen, moeder zijn, acteren en natuurlijk veel meer. Echt een power vrouw dus. Ik ben helemaal blij met deze parfum toen ik hem had, deze parfum is geïnspireerd door de wereldtour van 2013. Vandaar ook de naam ''The Mrs. Carter schow world tour''. Ik vind het een mooi aandenken van de tour.



Ik vind de verpakking er chic uit zien. Hij heeft de zelfde verpakking als alle andere producten van Heat. Door de blauwe kleuren heeft het een hele frisse en zomerse indruk waardoor je even terug aan denkt.

Topnoten: roze peper, acaï bes, mango
Hartnoten: basia edua loo orchidee, violet blaadjes, jasmijn
Basisnoten: vanillie, sadelhout, vetiver

De geur van deze parfum. Is zekers lekker frisse zoete geur maar wel met een warme vloed er overheen. Het is een lekkere frisse fruitige geur. 



Het is een lekkere frisse geur die de hele dag blijft zitten. Love it! 

Het is weer een super geur die Beyoncé heeft uitgebracht. Wil je deze ook moet je er snel bij zijn het is een limited editoin en alleen verkrijgbaar bij de Kruidvat. Hij is alleen in verpakking van 100ml voor €19,-. Bijna niks voor 100ml. Daar voor hoef je hem niet te laten staan.

Xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten